Van onzichtbaar
naar onweerstaanbaar

Bloggen? Bloggen is een uitstekende manier om je expertise te delen met de wereld.

Bloggen? Maar dat doet toch niemand meer!

Ik ben niet honderd procent zeker, maar volgens mij is bloggen weer helemaal hot en happening. Een enorme groep mensen lijkt zich er weer volledig op te storten. Zou het niet eens tijd worden dat jij je ook hierbij aansluit?

Maar wat is bloggen? Wat levert bloggen op?

Bloggen is een uitstekende manier om je expertise te delen met de wereld. Als je een blog hebt, heb je de mogelijkheid om je gedachten en ideeën met een breder publiek te delen. Met het schrijven van een blog kun je ook je zichtbaarheid vergroten binnen jouw vakgebied. Je kunt je kennis en ervaring delen met mensen over de hele wereld. 

Het bloggen kan ook helpen bij het ontwikkelen van jouw persoonlijke merk. Door een blog te schrijven kun je contact opnemen met je doelgroep, je verhalen vertellen en je bent in staat om een diepere verbinding met je lezers op te bouwen. Als je consistent en gestructureerd blogt, kan het je een gestage stroom van verkeer, klanten en verkopen opleveren. Met een gestaag groeiend lezerspubliek kan je een betrouwbare bron van inkomsten creëren. Bloggen is dus een krachtig middel om je professionele doelen te bereiken.

Hoe je met het schrijven van blogs en artikelen jouw online zichtbaarheid kunt vergroten?

Wil je jouw online zichtbaarheid vergroten? Schrijf dan regelmatig blogs en artikelen! Het is een onmisbaar onderdeel van elke online strategie om meer bezoekers en klanten te trekken. Door blogs en artikelen te schrijven, kun je je als expert op het vlak van jouw niche positioneren. Je krijgt de kans om je kennis, passie en waarde te delen met je lezers. Daarnaast word je beter gevonden in zoekmachines, doordat je meer relevante content produceert. Als je geïnvesteerd bent in het schrijven van mooie blogs en artikelen, kun je een grote impact maken op je online zichtbaarheid. Ben jij klaar om een wereldwijd publiek te bereiken? Begin dan vandaag met het schrijven van blogs en artikelen! 

Bloggen voor zakelijke doeleinden. Hoe doe je dat?

Bloggen voor zakelijke doeleinden is de ultieme manier om je merk of organisatie bekender te maken. Volgens een recente studie hebben bedrijven die effectief bloggen een 65% hoger conversieratio. Bedrijven die bloggen zijn ook meer betrouwbaar voor hun klanten, omdat zij in staat zijn om hun waardepropositie duidelijk te communiceren en relevante content te produceren. 

Als je begint met het bloggen voor zakelijke doeleinden, is het belangrijk om eerst je doelen te bepalen. Kijk wat je zakelijke doelen zijn en hoe het bloggen daarmee kan helpen. Bedenk vervolgens welke topics relevant zijn voor je doelgroep en maak een plan om content te creëren. Als je eenmaal weet wat je wilt bereiken met je blog, is het belangrijk dat je blijft focussen op het produceren van voortdurend hoogwaardige content die je doelen ondersteunt. Als je dit doet, zal je publiek groeien en zullen er betere resultaten volgen.


Door een blog bij te houden, laat je mensen weten dat je bedrijf actief is en toont je hen waarom ze jouw product of dienst moeten gebruiken. Het schrijven van krachtige, informatieve blogs kan ervoor zorgen dat je meer webverkeer krijgt en een hogere Google-ranking krijgt. Dit betekent dat je bedrijf hoger in de zoekresultaten zal verschijnen wanneer mensen op zoek zijn naar wat jij aanbiedt.

Bloggen? Weer ontzettend populair!
Foto: Rhodé Zorge

Wat betekent bloggen voor mij persoonlijk?

Nou, in eerste instantie is het een uitlaatklep. Een plek waar ik kwijt kan waarmee ik bezig ben, wat ik leuk vind en wat ik interessant vind. Maar het is ook een manier om mijn portfolio uit te breiden. En als je het mij vraagt, is dat minstens zo belangrijk. Het is namelijk de perfecte manier om jezelf te positioneren als expert op het gebied van onlinemarketing. Of je nu schrijft over social media, SEA of SEO: als je goed bent in wat je doet, laat dat dan ook zien aan de rest van de wereld!

Op zoek naar iemand die jouw contentstrategie kan boosten? Bel mij en we gaan samen de mogelijkheden bespreken. Of het nu online is of met een lekkere latte erbij, we gaan samen ervoor zorgen dat jouw merk online zichtbaar wordt door middel van bloggen. Laten we dit samen aanpakken, doe je mee?

Over de blog

Wil je meer weten over online marketing, webdesign, SEO, social media campagnes en content creatie?

Dan ben je op de juiste plek! 

Studio ZEEBRA - minimalistisch webdesign en jouw sparringspartner in spe.

Bye-bye Writer's Block!

Trek de aandacht met woorden die werken! Laat mij jouw teksten een boost geven en indruk maken op je lezers.
Scroll naar boven