Meer dan een website

Studio ZEEBRA - online strategie, webdesign, seo en contentcreatie.

Hoi, ik ben Ingrid!

 

Creatief met een vleugje humor

Altijd al wist ik dat creativiteit een grote rol zou spelen in mijn leven. Als puber droomde ik van een carrière als kunstschilder. Talent had ik wel, maar blijkbaar niet genoeg. De realiteit dicteerde dat ik mijn heil moest zoeken in Sales & Marketing. En zo geschiedde.

De kracht van taal

Van jongs af aan was ik gefascineerd door taal. De klanken, de grammatica, de nuances: alles sprak me aan. Inmiddels ben ik vloeiend in zes talen en zie ik de wereld met een creatieve blik. Het zijn de kleine details die het verschil maken, in alles wat ik doe.

Liefde voor Nederland

Op mijn 22e vertrok ik naar Nederland om als au-pair mijn Nederlands te perfectioneren. Wat begon als een avontuur, mondde uit in een ware liefdesverklaring. Niet aan een man – al kwam die later nog – maar aan het land zelf. Nederland, met zijn ultieme vrijheid en onuitputtelijke mogelijkheden, voelde als thuiskomen.

Van Sales & Marketing naar BakeWork Boutique

Mijn carrière in Sales & Marketing bracht me veel, maar leerde me ook dat mijn hart ligt bij creativiteit en ondernemerschap. In 2016 opende ik mijn eigen BakeWork Boutique: een schenkerij waar je kon genieten van heerlijke koffie, thee en huisgemaakte lekkernijen. Vijf jaar lang leefde ik mijn droom, totdat de lokroep van marketing opnieuw klonk.

 

Een nieuw avontuur: Studio Zebra

Met mijn passie voor webdesign en het geschreven woord, besloot ik in 2021 Studio Zebra te lanceren. Mijn missie? Startende ondernemers helpen om zichtbaar te worden in de online wereld. Want als geen ander weet ik hoe druk je bent als ondernemer. Marketing, webdesign, SEO-optimalisatie, contentcreatie: het komt er allemaal bij. En dat terwijl je hart ligt bij je core business.

Studio Zebra: jouw partner in online succes

Samen met jou ga ik aan de slag om jouw online zichtbaarheid te vergroten. We creëren een pakkende website, optimaliseren je vindbaarheid in Google en zorgen voor aansprekende content. Met mijn enthousiasme, expertise en creativiteit help ik je om jouw dromen te realiseren.

Ben je klaar om je online avontuur te starten? Neem dan contact op met Studio Zebra!

Ingrid Gecova

laatst genoten opleidingen en workshops

En door – zeg ik altijd. Je kunt elke dag nieuwe dingen leren en wat je al weet blijven doorontwikkelen. Met als doel een blijvende ontwikkeling op het gebied van webdesign, seo-optimalisatie en contentcreatie.

SEO-optimalisatie expert 2022/23

IMU Marketing Utrecht

Opleding creatief zakelijk schrijven 2022

De schrijvensacademie

Journalistiek schrijven 2023

De schrijvensacademie

Blogs&Columns 2023

De schrijvensacademie

Werkwijze en waarden waar ik in geloof

stappenplan

Wat is het doel van jouw project? 

Wat is het eindresultaat?

Welke randvoorwaarden en eisen heb jij?

Welke activiteiten?

Risico’s aanvaarden.

afstemmen

Ik werk per klant met een online kanban boord in Trello. Deze Agile werkwijze maakt het overzichtelijk, doordat wel alle stappen, afspraken en wensen op een plek noteren en opvolgen. Goed afstemmen lijkt mij vanzelfsprekend.   

agile

De methode kanban is een Agile werkwijze die zich goed leent voor werk met een zekere mate van voorspelbaarheid, korte deadlines – doorlopende werkzaamheden. 

teamwork

Van idee naar een eindproduct – te danken aan teamwork. 

In het bijzonder: onderling vertrouwen, sterke betrokkenheid & gericht op resultaat – al met al – ons doel samen. 

Studio ZEEBRA Benschop, Ijsselstein webdesign, Schoonhoven SEO optimalisatie
Mijn creatieve ideeën beginnen met luisteren en waarnemend om mij heen kijken. Alles wat mij inspireert, komt terug in mijn webdesign, seo en contentcreatie.
Ingrid Böhmer
Minimalistich design & online marketing

Wat vinden mijn klanten en oud-collega's

Over Ingrid: Webdesign, seo-optimalisatie en contentcreatie.
'Energieke en proactieve samenwerking op vele verschillende vlakken rondom marketing, website en company communicatie, zowel intern als extern.'
Over Ingrid: Webdesign voor WordPress websites, zoekwoordenanalyse en zoekwoordenoptimalisatie.
'Uit ervaring weet ik dat Ingrid haar projecten tijdig oplevert. Vol passie en creativiteit gaat zij altijd te werk.'
Over Ingrid: Contencreatie voor jouw online en offline media.
'Ingrid voelt haarfijn aan wat bij iemand of een organisatie past. Zij is sterk in visualisatie én in tekst waardoor ze, als een geheel, precies de goede sfeer kan overbrengen. Commercieel zonder dat het er te dik bovenop ligt.'

laten we samen bouwen aan jouw zichtbaarheid

Scroll naar boven