Van onzichtbaar
naar onweerstaanbaar

ONLINE Creatie Met een Twist

Langdurige en gelijkwaardige samenwerking

De insteek van Studio Zeebra is om een langdurige samenwerking aan te gaan met de opdrachtgevers voor online creatie met een twist. Ontwerp van jouw website, seo-optimalisatie en contentcreatie voor jouw socialemediakanalen dekken de lading van Studio ZEEBRA. Ik werk graag zo veel mogelijk samen en leer graag de opdrachtgever echt goed kennen. Een langdurige en gelijkwaardige relatie tussen beide partijen is mijn credo en een belangrijke voorwaarde voor het behalen van een uitstekend online resultaat.  

De focus ligt op het bouwen van WordPress websites (webdesign), SEO-optimalisatie van bestaande en nieuwe websites met een complete zoekwoorden onderzoek, concurrentieanalyse en plan van aanpak. Daarnaast biedt Studio Zeebra twee mooie pakketten aan voor het beheer van sociale media. 

Zeebra Diensten
online creatie met een twist - webdesign

Webdesign

Een nieuwe website nodig? Een upgrade van de huidige website? Neem een kijkje bij webdesign voor online creatie met een twist.

online creatie met een twist - seo optimalisatie

Seo

Is het jouw doel om goed gevonden te worden in Google en daar meer klanten en inkomsten uit te halen?

Hoe SEO toepassen om succes te behalen door gebruik van de vier ranking factoren en schrijven voor je publiek.

Sociale media

Voor een succesvolle en doeltreffende socialmediamarketing met een twist.

ONTWERP VAN JOUW WEBSITE, SEO-OPTIMALISATIE EN CONTENTCREATIE VOOR JOUW SOCIALEMEDIAKANALEN.​

Waarom is websiteontwerp belangrijk?

Websiteontwerp is van cruciaal belang bij het verhogen van jouw online zichtbaarheid. Jouw website is het eerste wat potentiële klanten zien wanneer ze op zoek gaan naar producten of diensten die jij aanbiedt. Een goed ontworpen website zal een hoge kwaliteit en vloeiend gebruiksgemak garanderen. Door het aanbieden van een gebruiksvriendelijk design, geef je jouw klanten het vertrouwen dat ze op jouw website betrouwbare content zullen vinden. Websiteontwerp is ook belangrijk omdat het jouw merk onderscheidt van andere bedrijven in de branche. Door een website te ontwerpen die emotioneel aanspreekt en stimuleert bezoekers om jouw producten of diensten te kopen. Dit maakt websiteontwerp zo belangrijk voor het verhogen van jouw online zichtbaarheid en het maken van een goede eerste indruk bij potentiële klanten.

Hoe kies je de juiste bouwer voor je website?

Als u op zoek bent naar de juiste bouwer voor uw website, is het belangrijk om te weten wat u wilt en wat uw gebruikers nodig hebben. U zult moeten beslissen of uw website statisch of dynamisch moet zijn, wat uw budget is, wat voor soort technologieën u nodig hebt, en welke bouwer kan het werk op tijd en met kwaliteit afmaken. Zoek naar bedrijven of individuen die ervaring hebben met het bouwen van websites die vergelijkbaar zijn met de uwe. Lees wat hun andere klanten zeggen en kijk wat voor soort prestaties hun websites hebben. U moet ook alle opties vergelijken en het beste selecteren voor uw project. Kies een bouwer die uw wensen begrijpt, met oog voor detail werkt en snel prestatiemetingen kan bereiken. Als u zo een bouwer selecteert, kunt u er zeker van zijn dat uw website precies krijgt wat u verwacht.

Wat vormt de kern van SEO-optimalisatie?

Het is een vraag die menig marketeer en website-eigenaar bezighoudt. Want wie wil er nu niet bovenaan de zoekresultaten verschijnen en zo meer traffic, leads en conversies genereren? Maar laten we wel wezen, SEO-optimalisatie is geen rocket science. Het draait simpelweg om het verbeteren van de relevantie en autoriteit van je website in de ogen van zoekmachines als Google. En dat betekent: goede content, heldere structuur, slimme linkbuilding en een flinke dosis geduld. Dus ga aan de slag en zorg dat jouw website straks op nummer één prijkt! Hulp nodig? Call me!

Hoe optimaliseer je zoekwoorden voor SEO?

Optimaliseren van zoekwoorden is de sleutel tot succesvolle zoekmachineoptimalisatie (SEO). Door een juiste strategie voor je zoekwoorden te kiezen, kun je ervoor zorgen dat je website hoger komt te staan in zoekmachines, wat meer organische verkeer naar je website kan genereren. Door je zoekwoorden goed te analyseren en te selecteren, en deze vervolgens op de juiste manier te gebruiken, kun je ervoor zorgen dat je meer bezoekers op je website krijgt. Door je zoekwoorden ook goed te verwerken in de inhoud van je website, kun je ervoor zorgen dat jouw website betere resultaten oplevert. Door zoekwoorden te optimaliseren, krijg je meer relevant bezoek op je website, wat resulteert in meer leads en conversies. Optimaliseer je zoekwoorden voor SEO en zie je verkeer en conversies groeien.

Welke contentstrategieën zijn geschikt voor sociale media?

Er zijn verschillende contentstrategieën die geschikt zijn voor sociale media. Je kunt bijvoorbeeld een contentkalender maken, waarin je per dag aangeeft welke content je wilt posten. Je kunt ook een thematische contentstrategie hanteren, waarbij je content onderverdeelt in verschillende thema’s. Denk hierbij aan onderwerpen als nieuws, tips, how-to’s en achtergrondverhalen. Een andere strategie is een mix van verschillende contenttypen, zoals tekst, afbeeldingen, video’s en infographics.

Zit je vast? Ik ben hier om je te helpen. Aarzel niet om contact met mij op te nemen als je een handje nodig hebt.

Conclusie: een goed ontworpen, gebouwde website met een effectieve SEO- en socialemediastrategie is essentieel voor het succes van elk online bedrijf!

Zeebra stories
Scroll naar boven