Van onzichtbaar
naar onweerstaanbaar

Studio ZEEBRA, nieuwe website, websiteoptimalisatie, SEO, sociale media, online strategie, contentcreatie.

Welkom bij Studio Zeebra!

Met het nieuwe jaar in zicht komt de start van Studio ZEEBRA steeds dichterbij. Wat begon als een idee, groeit nu uit tot een spannende reis om startende ondernemers te begeleiden bij hun digitale avontuur. Tien maanden later, nu sta ik klaar om jou te helpen navigeren in de online jungle en jouw bedrijf te laten gedijen in de digitale wereld.

Wat betekent Studio ZEEBRA en wat kan je verwachten?

Een Zebra – fonetisch: zeebra – is een sociaal dier met een uniek strepenpatroon en een ongelooflijk goed zicht en gehoor. Bij Studio Zeebra draait alles om het ontzorgen van jouw onderneming op het gebied van minimalistisch & uniek webdesign, SEO-optimalisatie zonder rompslomp en contentcreatie voor zowel online als offline media, met een sterke focus op sociale media. Maatwerk is altijd een optie, want jouw bedrijf is net zo uniek als de strepen van een zebra.

Ik help je niet alleen bij het opzetten van een website, maar ik bied ook begeleiding bij het definiëren van strategische doelstellingen voor jouw onderneming. Dit omvat concrete doelstellingen voor het bedrijf als geheel, maar ook voor marketing en SEO. Ik ben er om te luisteren naar jouw wensen en om kleur te geven aan jouw unieke strepenpatroon, zodat jij en jouw team zich kunnen richten op de dagelijkse gang van zaken en kunnen groeien als onderneming en/of team, in een online wereld waarin alles met een snelle vaart voorbij vliegt.

Maar wat maakt Studio ZEEBRA anders?

Samen met jou zorg ik ervoor dat je consistent zichtbaar bent en dat jouw merk, bedrijf of activiteit niet onopgemerkt aan jouw doelgroep voorbijgaat. In de wirwar van informatie en concurrentie in de online wereld, is het van cruciaal belang om op te vallen en een blijvende indruk achter te laten. Studio Zeebra biedt de expertise en begeleiding die nodig is om jouw digitale aanwezigheid te optimaliseren.

Tien maanden later, ben ik er voor jou.

Nu, tien maanden later, ben ik toegewijd aan het begeleiden van startende ondernemers die behoefte hebben aan een digitale business coach/begeleider voor online strategie, websiteontwikkeling, SEO, sociale media, en contentcreatie. Mijn doel is om jou te helpen de juiste richting te kiezen en je te ondersteunen bij elke stap van je digitale reis.

Ben jij ook een startende ondernemer?

Als jij een startende ondernemer bent of een kleine onderneming en behoefte hebt aan begeleiding in de digitale jungle, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Samen kunnen we jouw unieke strepenpatroon schilderen en ervoor zorgen dat jouw onderneming beter zichtbaar wordt in de online wereld.

Liefs, Ingrid

Over de blog

Wil je meer weten over online marketing, webdesign, SEO, social media campagnes en content creatie?

Dan ben je op de juiste plek! 

Studio ZEEBRA - minimalistisch webdesign en jouw sparringspartner in spe.

Bye-bye Writer's Block!

Trek de aandacht met woorden die werken! Laat mij jouw teksten een boost geven en indruk maken op je lezers.
Scroll naar boven